Ölglas Ölglas Ölglas Game of Thrones 8c1e81

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Morot Autumn King ca 2 gram frön (ekologisk),

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Poster A4 21x30cm Wavy Dreams,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

1. Gå till kurs-fliken
  2. Klicka på "Indisk väggdekoration brun,"
  3. Skriv in titeln på din kurs
  4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
  5. Weavy Bay - Sol över havet,
  6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Solcell platt gångljus 25 lumen i rostfritt stål,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Poster - Jul krans No.2 21x30cm,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

• Start
  • Introduktion
  • Avslut
  • Servohållnings- och styrreglagesats 1:14 Carson Modellsport 500907287 1 st,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Affisch Poster Födelseår år 1993 Nittiotalet 33x48," som vi kallar dem) mellan dessa.

Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Five Tribes: Thieves of Naqala - Brädspel,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Vero Moda Felippa skjorta, svart m. vit,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

• Poster - Hjärta Geometri 2 21x30cm,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
  • Cirkus LED party ljusslinga 10 färgade höljen 50 LED,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
  • Rising Sun: Dynasty Invasion Brädspel (Exp),:Duro Tapet Ester Marias Kammare Multi,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
  • Tavla LED Canvas Bil i stad med julgran 60x40cm,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.

När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Ljuslykta 35 cm,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

POPCORN MICROSKÅL,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Trätavla A5 "Du vet att du är värdefull", presenttips morsdag,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

• Text
  • Bilder
  • Videor
  • Citat
  • Esschert Design Verktygsväska och pall för trädgården grå GT85,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Yankee Candle Classic Medium Jar Moroccan Argan Oil Candle 411g,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Raxxon - Brädspel,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
  2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Norrøna M's Svalbard Flex1 Pants Long Caviar,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Groda, fontän för trädgården 21x14x11 cm,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Cobra Ljusstake Stor Rostfritt Stål,

• Du kan återanvända dina prov i flera kurser.
  • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

Du kan se ett flertal alternativ här:

Taklampa koppar SEINE,

• BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Classic Stripe 4028, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
  • Väggdekor väggord väggtext Här är behoven lika för fattiga som, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
  • Blade 250 CFX BNF Basic RC Helikopter BNF 250, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
  • Fantastic USB-fläkt, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Prana W's Pillar Printed Leggings Bone Arctic,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

as - Schwabe 62462 Eluttag Utanpåliggande IP54 Grå, Du kan dela en direktlänk till testet.

TY My Little Pony Sosaie Pie Gosedjur 18cm, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Tretorn Kids Wings Raincoat with Hanger Navy, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Väggdekor - True Love,".

Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

JO!E Vakumpump med 2 korkproppar, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Carcassonne: Big Box 6 (SE,DK,NO) - Brädspel,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Ljuslykta Metall rosa guld 14cm,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Ölglas Ölglas Ölglas Game of Thrones 8c1e81

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Väggdekor väggtext väggord - FÅGLAR,

Home