Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0

Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0

Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Fyra rullar tapet Cole & Son Lee Priory 01,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Monki MUMSY - Tofflor & inneskor - offvit,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "SAMSOE Samsö Samsø Svart kort Kjol, storlek Medium/ 38, 899kr,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. NY, Filippa K, stl S, Baddräkt, dam, vinröd, Swimsuit, ord pris 850kr,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Poster fiskande asiatisk dam, 50x70 cm,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Missguided BARDOT FOLDOVER MINI DRESS - Fodralklänning - navy,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • 3x1 CHANNEL SEAM - Jeans Skinny Fit - james,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Topshop UTILITY - Vardagsklänning - khaki," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Escada Sport ELOGO - Sweatshirt - grå,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Superdry ROSEY - Blus - rose,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Pier One Klassiska stövletter - brun,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Superdry MADDOX - Långärmad tröja - vit,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • J.LINDEBERG Fleecetröja - navy,:Polo Ralph Lauren FLAT PANT - Tygbyxor - spanish grön,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Polo Ralph Lauren SLIM FIT SINGLE - Boxershorts - light blå/dark blå/vit,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

ASICS T-shirt med print - race blå,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Pastel Cactus MINI Notebook CACTI Gift 40 Sheets Plain Paper,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Stefanel GONNA PANNELLIVI - A-linjekjol - grå,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • GANT BARI - Sportiga snörskor - marine,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Houdini W's Activist Tee Gråstone Purple,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Rustikt Trä 240 x 220,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Taklampa svart MAGRA,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Espandrillos paljett, Vit,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

RoomMates Kids Väggdekor Happi Scroll Tree Letter Branch,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Spegel - stl. 19x27x1,5 cm - Poppel,

 • Hantel Ölglas, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • TV-filt med ärmar 180 x 150 cm blå, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Köksventilatorfläkt 150 mm med timer torkad, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Folding Clothes Dryer Airer 3 Tier Chrome, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

vidaXL Grenkontakt till trädgård vattentät 4 el-uttag,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Shotglas Avoid Hangovers, Du kan dela en direktlänk till testet.

Gardena 1186-20 förlängningskabel för jordfuktighetssensor, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

wolfcraft Skärställ för vinkelslip 115/125 mm 5019000, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Flower Garden,Gustav Klimt,50x50cm,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Acne, Skjorta, Strl: 50, Vit/Blå, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Låt oss presentera fantastiska Smarholmen Taklampa, Svart. Denna underbara och lyxiga taklampa kommer från det svenska varumärket Sandsten med rötter på västkusten. Smarholmen Taklampa, Svart är en belysning som absolut kommer få dig och dina gäster att höja på ögonbrynen. Som du kan se på bilderna består denna belysning av åtta stycken källor som tillsammans utbringar ett mysigt ljus i den miljö där du väljer att placera lampan i. Smarholmen Taklampa, Svart är en lampa i färgen vit och svart som tillsammans skapar en originell och lyxig detalj i hemmet. Sandsten fokuserar på hög kvalitet och en formgivning med touch av skandinaviskt och modernt. Hos oss på Boldliving.se hittar du ett flertal vackra lampor från Sandsten. Smarholmen Taklampa finns också i färgen guld/vit samt även som golvlampa och taklampa. Du finner alla varianter en bit ner på denna sida eller under valet i menyn.

Lampan är dimbar.

Färg: Vit och Svart
Material: Metall och glas
Mått: 100 cm längd, 61 cm bredd och 38 cm i höjd
Glaskupa: Ø 14 cm
Sladdlängd: 25 cm
Sockel: 8 x E14 (Max 25 W / lampa)

Stenströms, Oxfordskjorta, Strl: 41, Slimline, Vit, Bomull,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

LED-ljussystem Light belysning för toaletter.,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Smarholmen Smarholmen Smarholmen Taklampa, Svart a164d0

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Design Letters toolhook,

Home