Fönsterfilm STATIC STATIC STATIC FIX Pion 231711

Fönsterfilm STATIC STATIC STATIC FIX Pion 231711

Fönsterfilm STATIC STATIC STATIC FIX Pion 231711

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Virkad apa,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Bamse och sjörövarna Ljudbok,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "BabyBjörn, Bärsele, Strl: 3,5-4,5 kg, Svart, Polyester,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Poster - I love you 40x50cm,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

EVAS KALENDER 1950,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Needle & Thread LUSTRE RUFFLE TOP - Blus - rose quartz,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • OYSHO Tights - blå,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Topshop BORG HEART ZIP FUNNEL - Sweatshirt - orange," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Swing Festklänning - petrol,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "ONLY Luvtröja - light grå melange,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Anna Field Curvy Kofta - burnt henna,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Object OBJARIANNA CARDIGAN - Kofta - gardenia,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Pier One Slips - röd,:Superdry MIT GRAFIK - T-shirt med print - fluro orange,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Under Armour TOUR TIPS DRIVE - Piké - vit/mod grå,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Topshop RAINBOW MOM - Jeans relaxed fit - BLEACHED DENIM,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Boot Scraper with Boot Pull and Holder,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

RVLT Parkas - darknavy,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Scotch & Soda CLEAN HOODIE - Luvtröja - spruce grön,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Garden 24 Förlängningssladd 5m,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Spridare för vatten och näring,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Cortona bordslampa marmor, Grön,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Poster - Bokstaven J 40x50cm,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Pontus Örngott Hjärta,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Utan dina andetag Väggord,

 • Tvättställsblandare / blandare med utlopp av glas kvadrat, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Väggdekor - Solrosor, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Poppy field in a hollow near Givemy,Claude Monet,61.5x81.3cm, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Landscape with a Colonnade,Washerwomen and,Pierre Patel,60x40cm, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Kuddfodral giraffe,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Dubbel 18mm pvc krom radiator röröverdrag krage ros roterbar, Du kan dela en direktlänk till testet.

Philips Hue Being Takplafond 1x40W Vit, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Stanley FatMax Verktygslåda 1-93-935, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "vidaXL Sidobord med låda och hjul massivt mangoträ 40x40x45 cm,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

WWII andra världskriget Grekland Greece Overrun Country 1943 USA förstadagsbrev, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

STATIC FIX fönsterfilmer är samma originalprodukt som du hittar över 600st butiker runt om i Sverige samt i ett stort antal butiker i våra grannländer.
STATIC FIX fäster helt utan klister samt ger dig ett perfekt resultat, varje gång.
STATIC FIX är marknadens enda äkta ”prismafilm”.

Vad är skillnad mellan olika filmer?
Våra filmer är speciellt anpassade för att klara av Nordiskt klimat med stora temperaturvariationer mellan vinter och sommar.
STATIC FIX sitter säkert kvar på ditt fönster även om det skulle bli -40*C kallt ute. Filmen kan även användas i krävande miljöer så som t.ex i en bastu, i ett badrum, i ett ouppvärmt uterum etc.
Genom att filmen är dubbelt så tjock som kopiorna är filmen lätt att arbeta med samtidigt som filmen har ett djuppräglat 3-D liknande ytmönster, likt riktigt slipat glas.
Det djuppräglade mönstret gör att filmen ”får ett eget liv”.
STATIC FIX bryter ljuset i olika silvernyanser eller i ett färgat spektrum. Mycket snyggt!

STATIC FIX har ”dubbelt UV-skydd”. Detta betyder att filmen inte bara stoppar den skadliga UV-strålningen upp till 99%. Filmen är även i sig själv skyddad mot påverkan av UV-strålning. Detta betyder att filmen inte gulnar eller ändrar färg med tiden. Inte heller kommer filmen att gradvis brytas ner av solljuset tills den börjar torka, spricka samt att fästförmågan upphör.
På kopior går denna process snabbt. STATIC FIX drabbas inte alls.
STATIC FIX kan flyttas och omplaceras i stort sett hur många gånger som helst.

Redan idag uppfyller STATIC FIX EU:s REACH-regler om giftfrihet.
Filmen avger inga cancerframkallande eller giftiga ämnen.
Men detta är förstås bara viktigt för dig om du, dina barn eller andra människor vistas i samma utrymme där filmen används.

För att du enkelt skall kunna anpassa filmens storlek till ditt fönster är filmen försedd med ett rutmönster på baksidan av skyddsfilmen. Tack vare mönstret på skyddsfilmen är det även enkelt att skapa din egen design genom att klippa filmen som du vill. Låt din kreativitet flöda!

Anna Field Slip-ins - vit,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Poster Stadshuset format 21x30cm,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Fönsterfilm STATIC STATIC STATIC FIX Pion 231711

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

KIOMI Stövletter - orange,

Home