Design By By By Grönlund Taklampa Nizza Svart Ornament c0c571

Design By By By Grönlund Taklampa Nizza Svart Ornament c0c571

Design By By By Grönlund Taklampa Nizza Svart Ornament c0c571

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

New Look KAGLET - Ballerinaskor - dark khaki,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Guess PAXTIN - Sneakers - vit,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "RUBY MBGK 1P 55X250 CM,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Vans AUTHENTIC - Sneakers - flame/true vit,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Ralph Lauren, Topp, Strl: M, Svart/Vit,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "mint&berry mom Vardagsklänning - windsor wine,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Kempa CURVE SHORTS WOMEN - Träningsshorts - deep blau/fluo gelb,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Vila VILIHAMA MIDI DRESS - Maxiklänning - jelly bean," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Esprit Maternity DRESS - Fodralklänning - night blå,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Zalando Essentials Tall T-shirt - bas - cadmium grön,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Under Armour TECH GRAPHIC - T-shirt med print - utility blå/grön typhoon/vit,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Zizzi MCAMILLA CARDIGAN - Kofta - magenta purple,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Superdry CLASSIC SUPERSTATE - Piké - cinder grå grit,:Mister Tee ASIA CAT TEE - T-shirt med print - vit,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • PULL&BEAR BASIC MOM - Jeans slim fit - grå,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

IVY & OAK BRIDAL - Maxikjol - vit,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

MORPHY RICHARDS Mikrovågsugn Tillbehör Mico Potatis,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

s.Oliver SMART BOOTCUT - Jeans bootcut - blå denim,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Mango MONIKA - Slip-ins - beige,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

LED-strålkastare, 10W 6000K, Svart,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Barbie, Tennisspelare,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Taiyo, LandShark 1:16 – 2.4G RTR - OBS Fyndklass 1,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle Honungsbrun,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Julgranskula Rosa Frödrik,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Vita (Umage) Eos fjäderlampa Micro - Grå,

 • Trälåda "Olja & Vinäger", Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Poster A4 21x30cm Äppelpaj, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • 1/2 "universell automatisk luftventilation, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • American Diner Wallbox Jukebox, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

10 x rostfritt stål slangklämma rör 20-35mm fjäril,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Descanso Bäddset 9310-K 135x200 cm taupe, Du kan dela en direktlänk till testet.

Poster - Hundvalp 40x50cm, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Qlima Ultraljudsluftfuktare 25 W vit och blå H 218, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Vinkylare i rostfritt stål,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Nanso, Klänning, Strl: XL, Grå/Svart, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Den klassiskt snygga designen och lampskärmen av tyg som har en personlig karaktär. Välj antingen en sofistikerad svart eller iögonfallande svart och vit ros som passar direkt i din inredningsstil. Nizza passar till vardagsrummet, sovrummet och till olika andra miljöer där man vill ha ett uttrycksful lampa som ger ett behagligt ljus.Färg: Svart ornamentMaterial: TextilAntal Ljuskällor: 1Sockel: E27Volt: 240Längd (cm): 50Höjd (cm): 23Diameter (cm): 50IP20Justerbar höjd max 3 m

Caprice Ballerinaskor - soft rosa metallic,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

** SVART KJOL SKINNIMITATION STL 40 **,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Design By By By Grönlund Taklampa Nizza Svart Ornament c0c571

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Mörkblå kavaj H&M stl 38.Ny!,

Home