Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48

Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48

Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Gabor Slip-ins - schwarz,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Homers Tofflor & inneskor - röd,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Dolce Vita COOP - Klassiska stövlar - onyx,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Top i metallic-glansigt svart syntetmaterial kort polokrage med rynk,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Menbur Sandaletter - ivory,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Boob WARMER DRESS - Jerseyklänning - magnet,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Bik Bok KENDALL - Jerseyklänning - mid grön,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Diesel T-MILLIE-A TANK-TOP - T-shirt med print - röd," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Dreimaster Huvtröja med dragkedja - navy,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "I.scenery JRILIEN BLOUSE - Blus - victoria blå,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Reebok BRALETTE - Sport-bh - grå,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Esprit BOW DOT - Långärmad tröja - navy,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Tommy Hilfiger Tailoröd SLIM FIT PANTS - Tygbyxor - blå,:Naketano Luvtröja - mottled grön,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Kings Of Indigo LUCIUS - Jeans straight leg - deep marble,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Fila CONTROL - Gym- & träningskor - dress blå,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

fFour Trees,Claude Monet,81.9x81.6cm,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - Tygbyxor - grön,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • KIOMI Stövletter - dark brun,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Gosedjur Bäver, Lila,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Skylt, Message heart - Pappa,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Efashion Chana - Topp PU52 Stjärnor, Grön,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Vila - Vimilena LS Top, Röd,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Nikko, VaporizR 3 – Grön,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Kalligrafi Penna ZIG - Svart/Grå- 2 mm och 3.5 mm,

 • Tårtkalas : smarrigt och roligt till barnkalas 9781445475158, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Only - onlMarika LS Lace Up Blouse, Mörkblå, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Pappersassietter Frost/Frozen Northern, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Poster Balettdansöser, 50x70 cm, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Elegant kvinnan, oljemålning på duk, 30x40 cm,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Tuff batteridriven adventsljusstake guld, Du kan dela en direktlänk till testet.

Kids at Home Tapet Frozen Frames vit 70-539, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Alex Örngott Hjärta, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Poster - Together is our favorite place to be No.3 70x100cm,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Bianco Stövletter - purple, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Produktnummer: 16108898

Räkna ner dagarna till jul med denna adventskalender, julkalender, från populära Paw Patrol. 24 luckor med överraskningar i form av små figurer och tillbehör. Med en ny leksak per dag känns tiden fram till julafton extra rolig. Garanterat en succe för alla Paw Patrol fans.
Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten och nu kan du rädda dagen! I nattens mörker, i dagens ljus, kommer Paw Patrol alltid att tjäna Adventure Bay!
Innehåller 24 figurer/tillbehör (bland annat Skye, Chase, Rubble, Marshall, Rocky, gran, snögubbe och andra vänner från serien).
Mått ca 38,5x30,5x6 cm
Rekommenderas ej till barn under 3 år.

EU LAW - Paul Craig fifth edition ISBN 9780199576999,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Hilleberg Nallo 2 Röd (2019),

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Paw Patrol Adventskalender 2018 2018 2018 f97a48

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Edelrid Jester Comfort Harness and Via Ferrata Set night-oasis,

Home