Soehnle Soehnle Soehnle Airfresh Clean 300 b9058d

Soehnle Soehnle Soehnle Airfresh Clean 300 b9058d

Soehnle Soehnle Soehnle Airfresh Clean 300 b9058d

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Sweatshirt rund hals, askgrå, storlek S,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Polo Ralph Lauren, Badbyxor, Strl: S, Blå/Flerfärgad,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Lonely planet - Central America,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Nordisk Telemark 1 Light Weight Tent SI Forest Grön (2019),
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Business engineering = att skapa affärer,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Dorothy Perkins PORTIA - Ballerinaskor - burgundy,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Junarose Vardagsklänning - rumba röd,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Modström JAFFA - Skjorta - papaya," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Tommy Hilfiger LEXI BOAT 3/4 - Långärmad tröja - vit,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Patrizia Pepe Sneakers - nero,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Won Hundröd ABY LOGO - Sneakers - vit,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Polo Ralph Lauren Jerseyklänning - sapphire star,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Even&Odd Långärmad tröja - light brun,:Björn Borg COLTRAINE - Sneakers - tan/navy,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • JAKO STRIKER - Teamwear - rot,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Esprit Jeans straight leg - dunkelblau,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Duschpall fyrkantig,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

J Brand MID RISE CAPRI - Jeans Skinny Fit - nevermore,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • GAP MODERN LOGO - Träningsbyxor - moonless night,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

La Martina SLIM FIT - Skjorta - navy,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Hansgrohe Tvättställsblandare Talis S med Lyftventil,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Dammskyddsmask med ventil FFP3 D 3M Aura 9332+ 7000088721 10 st,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Key Taklampa 3L Svart/Stål Markslöjd,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Poster - Bokstaven K A3 30x40cm,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Bordslöpare - Brödd 20 cm - Vit - Guld Stjärnor,

 • Julgranskula Grön Jonas, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Endeavor: Age of Sail Brädspel, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • LOVELI duk, Sandbeige, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Taklampa grå LAMBRO, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Värmepanel infraröd 550W med termostat variant 2,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

vidaXL Hopfällbara matstolar akaciaträ vit 2 st, Du kan dela en direktlänk till testet.

Spegel i indiskt shishamträ, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Philips Sky Taklampa 14W 230V, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "HIP Bäddset 5584-H YELPEA 200x200/220 cm flerfärgad,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Skära - 50 cm kraftig stål och utbytpart trähandtag, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Damm, pollen, bakterier, gaser - vi kan varken se eller lukta vad vi andas in. Och ändå är ren luft så viktig för vår hälsa - speciellt om du lider av allergier. Certifierad av European Center for Allergy Research Foundation (ECARF) tar Airfresh Clean 300 från Soehnle effektivt bort 99,2% av alla allergener och föroreningar upp till 3,0 μm från din luft. Ett filter med tre lager, som består av för-, EPA- och aktivt kolfilter, tar tillförlitligt många partiklar som husdamm, pollen, hår, bakterier, dammmidd, fint damm, virus och till och med obehagliga lukt och gaser. Ett anslutbart UV-ljus förstör också ytterligare kvarvarande bakterier i den filtrerade luften. Detta resulterar i luft som du kan andas in fritt - utan rinnande ögon, utan hosta, utan andningssvårigheter.

Efter rengöringsprocessen blåses ren luft jämnt in i rummet med en behagligt tyst fläkt som inte orsakar störningar, även i sovrummet. Airfresh Clean 300 drar upp till 170 kubikmeter luft per timme. Det rensar således luften i ett 20 kvadratmeter boende eller sovrum mer än tre gånger per timme. Tre effektnivåer och en timerfunktion med en 2-, 4- och 8-timmars fördröjning gör det möjligt att helt och hållet anpassa varaktigheten och intensiteten för luftrengöring. I nattläge arbetar luftrenaren ständigt utan belysning så att sömnen är ostörd. Filterdisplayen anger när en filterbyte krävs, så att du alltid kan lita på luft som är konsekvent ren.

 • Trelagers filtersystem (förfilter/ EPO filter/aktivt kolfilter) avlägsnar 99,5% av alla partiklar upp till 3,0 μm från luften
 • Separat anslutbar ultraviolett ljus (UVC-ljus) för förstöring av bakterier
 • Maximal flexibilitet vid reglering av utsläpp av fuktig luft med 3 olika prestandanivåer
 • Nattläge med lampor avstängda
 • Timerfunktionen med en 2-, 4- och 8-timmars fördröjning gör det möjligt att anpassa längden
 • Avtagbart filter med filterbyte för konstant ren luft
 • Idealisk för allergiker: Produktens allergivänlighet har certifierats av European Center for Allergy Research Foundation (ECARF)
 • Optimal rengöring och fuktning prestanda för rum upp till 30 m²

34 nr av Fotografisk Tidskrift, 5 hela årgångar.,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Hugo Boss, Kostym, Strl: L, Brun,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Soehnle Soehnle Soehnle Airfresh Clean 300 b9058d

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Herr Kavaj/Cardigan Svart Strlk XXL,

Home