Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebc

Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebc

Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebc

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Philips Hue Cher Plafond Vit amb Sv,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Brodersax rfr.90 mm,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "CHOKLAD 365 OEMOTSTÅNDLIGA FRESTELSER Jennifer Donovan 2008,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Dorothy Perkins BOUNCE - Sandaletter - rose pat,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Toko LF Hot Wax 120g gul,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Brenda Zaro BIBI - Klassiska pumps - caper,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Stift till stiftblyerts - HB - 0,5 mm - 12 x 12 st,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Marc by Marc Jacobs, Jeans, Strl: 25/36, Low rise skinny leg, Mörkblå," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Vero Moda Vardagsklänning - lilac,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Oasis PLAIN WRAP DRESS - Jerseyklänning - grön,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Noisy May NMDANA SHORT DRESS - Fodralklänning - night sky,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • ONLY ONLMONA BUTTON - Långärmad tröja - dark olive,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • TOM TAILOR Blus - rose smoke,:Esprit Maternity Blus - tawny röd,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Petit Bateau TEE - Långärmad tröja - vit,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Scotch & Soda T-shirt - bas - saffron,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Säkerhetslågskor Uvex 1 42 S1 Svart,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Selected Femme SLFIDA RINSE - Jeans Skinny Fit - dark blå,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • More & More MITTELLANG - Pennkjol - blå,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Original Penguin TIPPED - Piké - sycamore,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Pantofola d`Oro MILAZZO UOMO - Sportiga snörskor - tortoise shell,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebcAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebcAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebcAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebcAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebcAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebc

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Selected Homme Skjorta - glazed ginger,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Vila A-linjekjol - dark-blå denim,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Väderstation, trådlös m barometer,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Batteri Hilti 18V Ni-MH SFB180 SFB185 3000mAh,

 • ESD Säkerhetslågskor Uvex 42 S1P Grå, Grön, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Philips Takarmatur myLiving Golygon 2 Spot WarmGlow, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Moscow 9-11-2 Variant: Vänster, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Uppblåsbart Party-Spa, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Odell Octopus,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Flagga - Irak med (Gammal med stjärnor ), Du kan dela en direktlänk till testet.

Good Morning Bäddset 5738-A SHARON 200x200/220 cm korall, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Taklampa guld OLZA, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Three Bathers with a Crab,Pierre Renoir,54.6x65.7cm,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

vidaXL Påslakanset i bomullssatin 2 delar 155x220/80x80 cm vinrö, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Produktnummer: 16092464

Multifunktionell elektrisk maskin som strimlar din mat. Underlättar och hjälper dig att snabbare förbereda sallader och hemlagade måltider. Den har så mycket som 5 utbytbara bladinsatser. Fungerar perfekt när du exempelvis behöver strimla potatis för att förbereda raggmunk, skivar gurkor, tomater morötter m.m. Hjälper dig att smidigt fixa en sallad. Alla blad är gjorda av rostfritt stål av högsta kvalitet och hela enheten är utformad så att den är bekväm att använda. Den har en unik design som lockar uppmärksamheten och inbjuder dig att förbereda en hälsosam och bra måltid.

5 multifunktionella bladinsatser.

Hjälper och underlättar för dig i köket
Inbjuder dig till att förbereda en hälsosam och bra måltid
Blad tillverkade av rostfritt stål av högsta kvalitet
Utformad för en bekväm användning
Stryka: 230W
Stor On/off Knapp

Poster - Escape and breathe No.5 70x100cm,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Devolo dLAN 1200 triple+ startkit, 3x Ethernet RJ45, 1200 Mbps,,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser bladinsatser bladinsatser e43ebc

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Liten Praktisk Boklampa Läslampa Reselampa,

Home