Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7

Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7

Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

vidaXL Sängbord i massivt återvunnet trä 40x30x51cm,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

lilimill VASCO - Platåstövlar - testa di moro,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Shorts - Cubus Beige Stl.C 38 **Nya**,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Jonak BASAMA - Cowboy- / Bikerstövletter - cognac,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Gabor Klassiska stövlar - schwarz/anthrazit,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "H.I.S Snörstövletter - camel,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • 3/4 "bsp (22mm) rörtrådförlängning kvinnlig x manlig - 15mm lång,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Haremsbyxor i silke, zebrarandig, One size fits all," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Superdry ACE METALLIC CROP HOOD - Luvtröja - dawn grå marl,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Zoe Karssen T-shirt med print - optical vit,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Cartoon Vardagsklänning - dark sky,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Honey Punch POPCORNCARDI - Kofta - gold,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • J.CREW SLIM PERFECT FIT - T-shirt - bas - rich gold,:Röhnisch LIZA SHINY - Tights - blush,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • More & More Blus - cloudy grå,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Superdry MIT VINTAGE LOGO - Huvtröja med dragkedja - grå,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Mora Armatur Blandarfäste Inxx CU 15 mm 160 cc,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Jan Vanderstorm GUNDRO - Tygbyxor - dark blå,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Versace Collection T-shirt med print - bianco /oro,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Tiger of Sweden Jeans STRAIGHT - Tygbyxor - scarab grön,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Keen UNEEK - Vandringssandaler - vit,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett PS Paul Smith REX - Sneakers - vit,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Marc O'Polo Sneakers - cognac,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Poster - I love Ice Cream No.5 30x40cm,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

LED-strålkastare, 20W 4500K, Svart,

 • Radiostyrd båt 20 km/h, 2.4Ghz 350mm Feilun FT007, Röd, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Head W's Swimrun Aero Suit BK, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Pennhållare, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Ångvält Wilesco D365, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Yokono 027 rojo, Röd,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Bordslampa Classic Mini Mattvit, Du kan dela en direktlänk till testet.

L'amazone a cheval,Edouard Manet,50x40cm, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Andreas Örngott Hjärta, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Tejp Klar Scotch 550 - 19mm x 33m,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Landmann Hamburgerpress aluminium 12 cm 13710, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Produktbeskrivning

Slitstarka byxor för dig som spenderar mer tid i skogen än på stan

Ett genomtänkt plagg där alla detaljer har till syfte att ge maximal rörelsefrihet i ett par hållbara och bekväma byxor för dig som är ute mycket. Med ute mycket menar vi inte bara för dig som är ute mycket på vandringslederna, utan även dig som tar dig rakt ut i skogen och kanske gärna kokar kaffet över öppen eld i orörd terräng.

Rejäla Duracoat-förstärkningar över knän och säte ger byxorna extra lång hållbarhet och motverkar att fukt från marken tränger genom när du står på knä för att brassa käk på ditt Trangia. Det följsamma softshell-materialet WindStretch ger hög andningsförmåga och skydd från vinden. Tillsammans med grenkil och förböjda knän får du maximal rörelsefrihet.

Byxorna saknar traditionell gylf fram, istället justeras midjan med ett bälte och snabbspänne som sträcker sig hela vägen bak.

Klättermusen när det är som bäst - slitstarkt och genomtänkt och med andningsförmåga anpassad efter aktivitet. Ett säkert kort för dig som kan fler namn på mossor och lavar än på barer och restauranger. 

MFR (Mass Flow Resistance): 2 - idealt för intensivare aktiviteter där andningsförmåga är viktigare än vindtäthet

Klättermusens MFR-index mäter plaggets andningsförmåga och luftgenomtränglighet. Tanken är att göra det enklare för kunden att välja mellan olika produkters egenskaper när det gäller väderskydd och andningsförmåga. Normen för nästan alla aktiviteter har blivit täta plagg som endast andas relativt den vattentäta förmågan. Genom att välja andra basplagg som andas bättre och spara de vattentäta plaggen till när det faktiskt regnar, vill Klättermusen vägleda till en behagligare upplevelse.

Detaljer

 • Förstärkta knän och säte
 • Två fickor fram och en ficka med blixtlås bak
 • Ficka med blixtlås och invändigt mobilfack på låret
 • Knäppning inspirerad av tyska snickarbyxor med dubbla blixtlås
 • Förböjda knän
 • Böjd söm motverkar nötning på insida lår
 • Elastiskt justering nedtill
 • Krok för att haka i snörningen på dina kängor
 • Bluesign-godkänt material
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Byxor i syntetfiber
Kategori: Långbyxor
Lager: Ytterlager / Väderskydd
Vindtät: ja
Benlängd
Normal (regular)  
Material
Yttermaterial: WindStretch - 180 g/m². 70% polyamid, 20% polyester, 10% elastan
Slitskydd: Förstärkningar: Duracoat
Vikt
ca 425 g (stl M herr)  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
789013

Skrivbok Paros,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Twister Aerator Vinluftare,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Klättermusen W's Misty Pants Dark Deep Sea Sea Sea 37fbf7

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Miss Selfridge STILETTO SLOUCH - Klassiska stövlar - röd,

Home