Elmotor för modellflygplan modellflygplan modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100 3f46df

Elmotor för modellflygplan modellflygplan modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100 3f46df

Elmotor för modellflygplan modellflygplan modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100 3f46df

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

vidaXL Salongsstolar 2 st konstläder vit,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Asics Tiger GELSAGA - Sneakers - vit/samba,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Office ARK - Platåstövletter - tan,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Leksaksgevär. Nerf, Zombiestrike "Slingfire",
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Poster - Städer No.9 A3 30x40cm,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Havaianas YOU RIVIERA - tåsandaler - grape wine,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Poster äldre mopedmotor, 50x70 cm,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Poster abstrakt färgsplash, 50x50 cm," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Minimum RILLA DRESS - Fodralklänning - rosin,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "TOM TAILOR ZIG ZAG - Blazer - sky captain blå,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Wallis TOFFEE ANIMAL MIDI DRESS - Vardagsklänning - brun,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Even&Odd Curvy T-shirt med print - gul,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • GAP THROUGH - Skjorta - navy uniform,:Karen Millen DRAWSTRING AND RUCHE - Skjorta - vit,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Zizzi ELORI 3/4 DRESS - Vardagsklänning - brun,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Topshop JAMIE - Jeans Skinny Fit - bleach,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

HQ Ljusslinga vattendroppe 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDR),

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Skechers RELMENT RELAXED FIT - Snörstövletter - navy,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • PULL&BEAR MIT SCHLANGENHAUTPRINT - Minikjol - brun,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Bogner TIMO - Piké - khaki,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Lacoste Piké - physalis/marine,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Stefanel GONNA PANNELLIVI - A-linjekjol - grå,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under The Kooples GROS TAPE - Långärmad tröja - navy,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

62 väggdekoration i plåt 495:-,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Geggamoja, Elefant Grön/Marine 15cm,

 • Poster A3 30x42cm Serendipity, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Offvit, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Väggdekor princessa, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Baby Dan, FLEX Grindsystem L, 90-223 cm, Svart, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Servettlåda med hjärtan,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Väggdekor Kyl Frys, Du kan dela en direktlänk till testet.

Prismärkare blå, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Skrivbok Varberg, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Landmann Kolgrill Piccolino 34 cm limegrön 31373,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 140x200, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Roxxy® BL-motorer är lätta, kraftiga och lågt roterande, 14-poliga ”borstlösa” ytterlöpande motorer med högt vridmoment, speciellt konstruerade för litium-polymer batterier. Borstlösa motorer med neodymmagneter är de modernaste eldrivningarna. Särskilt med ytterlöpande motorer som inte behöver någon växellåda står motorer med kraftigt vridmoment och hög vekningsgrad över ett brett effektspektrum till förfogande. Tack vare deras konstruktion kan ytterlöpande motorer utan växellåda driva stora propellrar. De är därmed idealiska för direktdrift och perfekta för vridmoment med Depronmodeller. Hög verkningsgrad med maximal kopparfyllningsgrad och användning av högvärdiga neodyniummagneter. Utbytbar motoraxel. Användningsområden: Indoor-, Slow-, Park- och Shock-Flyer etc.

Poster Svenska Ikoner 70x100 cm,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Raaco Sortimentskåp 928-123 med 28 lådor 137492,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Elmotor för modellflygplan modellflygplan modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100 3f46df

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen,

Home