Icebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5d

Icebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5d

Icebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5d

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

TIMER AMERICANO vit 1 tim,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Inov-8 TRAILTALON™ 235 - Löparskor terräng - rosa/purple,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Platypus Hoser 2L,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Sicily metallgroda med glaskula på pinne solcell,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Victoria Shoes DEPORTIVO BASKET GLITTER - Sneakers - rosa,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "GRUNDFOS ALPHA 3 Cirkulationspump - Helt ny!,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Hi-Tec SIERRA TARMA I WP - Hikingskor - charcoal/cool grå,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "ÅRETS SMAKER I GLAS & BURK Joanna Farrow 2010," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Fransa RABUTTON - Blus - antique,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Finery London Blus - sunglow gul,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Ragwear TANYA - Jerseyklänning - indigo,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Wood Wood HALLI LONG SLEEVE - Långärmad tröja - burgundy,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Pura Lopez Sandaletter - glitter platin,:Tamaris Klassiska pumps - sun matt,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • b.young BXMONA CARDIGAN - Kofta - copper orange,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Tommy Hilfiger TEE - Pyjamasöverdel - grå,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Gosedjur,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

HUGO PAUL - Kavaj - dark blå,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Ellesse MILETTO - Huvtröja med dragkedja - dress blås,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Scotch & Soda CLEAN BRUSHED FELPA QUALITY WITH CONTRAST INSIDE - Sweatshirt - night,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

boohoo MAN MUSCLE FIT SHORT SLEEVE - Skjorta - mint,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Icebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5dIcebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5dIcebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5dIcebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5dIcebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5dIcebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5d

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Blend Luvtröja - stone mix,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Pier One Eleganta snörskor - dark brun,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

XXL POSTER - SKOG I MORGONLJUS,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Walltastic Väggdekor Dinosaur Land,

 • Bettina Taklampa, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Elastiska Skosnören i fantastiska Färger (1 meter), Rosa, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Röda kängor i äkta ko skinn med 25 cm skaft, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Pro Kitchen Hamburgerpress, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Elastiska Skosnören i fantastiska Färger (1 meter), ljusgrå,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Ljungqvist Blad 5375, Du kan dela en direktlänk till testet.

Barlåda i Trä, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Skrivbok Hedemora, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Dammsugarpåsar Fasett 9015-1125,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Jeremias de Dekker,Rembrandt van rijn,50x40cm, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Produktbeskrivning

Bekväma och mångsidiga shorts för sommaräventyr

Persist shorts är sommarens mest givna plagg. Du kan med lätthet använda dem när det är varmt på grund av fodret i mysig och ventilerande merinoull. Bekvämt närmst huden och har även en värmande effekt ifall det blir lite kyligt. Dessutom torkar merinoull snabbt och ger en behaglig känsla även när du är blöt. Shortsen är förstärkta med nylon för att tåla sommaräventyret och en liten del spandex för att öka rörligheten. En clean design och funktionalitet med två blixtlås på framsidan och extra passning med kardborrejustering i midjan. 

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. Ullen kommer från får som ej utsatts för mulesing. 

Detaljer

 • Bekväm och stilren byxa
 • Merinoull närmst huden
 • Passar som vardagsbyxa och för aktivitet
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Ullbyxor
Kategori: Shorts
Lager: Ytterlager / Väderskydd
Benlängd
Normal (regular)  
Material
60% Nylon, 35% Ull(merino), 5% Elastan  
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
737020

Hailo KitchenLine Design Köksrullehållare matt grå 0833-910,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Matservis GM16 - 19 delar,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Icebreaker M's Persist Shorts Shorts Shorts monsoon (2019) 287b5d

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Poster rostig bil i spökstad (fram i från) 50x70 cm,

Home