Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07

Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07

Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

Vilde Örngott Hjärta,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Dorothy Perkins ANACONDA - Stövletter - multicolor,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "Dörrstopp Orange (1st),"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. ( Väggdekor, Väggord ) Lär dig livets stora gåta... STOR,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Jumpsuits Long Sleeve Bodysuit Shorts Svart Strlk XXL,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Tidningen SE årgång 1950,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • JENNY ROGNEBY - LEONA BOK 1-3,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Buffalo VIBRANT - Klassiska stövlar - röd," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

JUST FEMALE ROMAIN BLOUSE - Blus - multi,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "Pieces PSDELTA - Ankelboots - cognac,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Zalando Essentials CASHMERE - Kofta - light grå melange,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Second Female CARTER - Skjorta - navy,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Vero Moda VMMAYA MIDI - Blus - night sky/maya,:New Look AUTUMN RAINBOW STRIPE TEE - T-shirt med print - vit,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • Noisy May NMBECCA LONG - Kofta - dark blå,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

Bershka Jeans Skinny Fit - vit,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Metallskylt 15x20 cm,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Scotch & Soda THE NORM - Jeans slim fit - simple shade,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Pier One Luvtröja - dark blå,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

KIOMI Fluga - dark grön,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

ONLY ONLSHAPE - Jeans Skinny Fit - dark blå denim,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen
Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Wrangler RAGLAN TEE - Långärmad tröja - offvit,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under Lacoste Sport Träningsbyxor - pitch,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Papilio Uno ljusstake - mässing*,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vit 19 cm,

 • vidaXL Dörrmatta PVC Röd 90 x 120 cm, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Sixtyseven Sabina blå, Blå, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Poster - Dinousarie barn no.1 40x50cm, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Poster - Räv målad 21x30cm, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Klättermusen W's Gere 2.0 Regular Pants Dark Coffee,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Patagonia W's Micro Puff Hoody Arrow Röd, Du kan dela en direktlänk till testet.

ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875661, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

Ansmann Stjärnlampa elefant 15,3x14,7x17,3 cm blå 1800-0015, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Hampus Örngott Hjärta,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Irwin Bultsax cam justerare med rörhandtag 460 mm TBC918, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Produktnummer: 16314897

Med TV-belysning behöver inte TV:n stå i ett mörkt hörn längre. Istället får den ett hemtrevligt bakgrundsljus, som förstärker upplevelsen av både filmen och TV-program.

Ljusslingan monteras på en yta som är jämn, torr och ren. Kapning av kabeln görs vid kapningslinjerna och slingor som används på likströmskretsar, får inte vara längre än 5 meter.

När TV-belysningen är monterad behöver du bara ansluta den till TV:ns USB-uttag. Därefter kan du börja se på TV med en helt annan känsla.

Holster Brands Värmeverktygshållare svart HIH004,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Kinesisk Matlåda,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Tv belysning belysning belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M 253b07

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

Fratelli Rossetti Slip-ins - tango bianco,

Home