Fönsterfilm Fönsterfilm Fönsterfilm Frostad Vit (200 x 90 cm) 38c3aa

Fönsterfilm Fönsterfilm Fönsterfilm Frostad Vit (200 x 90 cm) 38c3aa

Fönsterfilm Fönsterfilm Fönsterfilm Frostad Vit (200 x 90 cm) 38c3aa

Vi har skapat en kort kurs för att hjälpa dig med att komma igång. "Hur du skapar en online-kurs" heter den och tar ca 5-10 minuter att gå igenom. Du kan använda den som referens när du skapar dina kurser. Kursen kommer att hjälpa dig komma igång snabbt!

Om du har några frågor så kan du kontakta våra supportgurus

A Dinner Table at Night,John Singer Sargent,51.6x66.8cm,

Låt oss börja skapa din kurs med den här steg för steg-guiden.

Cotton Leggings Various Full Lengths,

Nu när du har ett konto så kan vi gå vidare genom att skapa din första kurs. Det görs i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till kurs-fliken
 2. Klicka på "S-D 1910-39 Florence Nightingale Stort Bildreportage,"
 3. Skriv in titeln på din kurs
 4. Valfritt: Skriv en introduktion till din kurs
 5. Linne Dam "Feed Me Tacos" Rosa Strlk XL,
 6. Valfritt: Ladda upp en bild för landningssidan

Kolla på videon här nedan för att se hur man gör.

Joshua Sanders SLIDES LA - Slip-ins - röd,

Den viktigaste delen av din online-kurs är läroplanen. I den här delen så kommer du lära dig hur du skapar en läroplan till din kurs.

Gå till "Trefl Pussel - Hundarnas roliga minspel 1000 Bitars,"-fliken i din nya kurs. Du kommer att hitta de följande bildspelen:

 • Start
 • Introduktion
 • Avslut
 • Assa code handle,

Det här är standardsidorna i vilken kurs som helst. Du kan lägga till dina egna sidor (eller "Call it Spring PALEWIA - Sandaletter - vit," som vi kallar dem) mellan dessa.


Din läroplan kommer att se ut såhär när du har skapat din kurs.

Poster-I am the captain of this ship, 50x70cm,

Du kan lägga till dina egna element genom att klicka på "7 for all mankind Jeans Skinny Fit - luxe fairfax,". Du kommer att kunna lägga till olika typer av bildspel:

 • Soft Rebels FRIDA - Linne - hot coral,: de här bildspelen kan innehålla text, bild, videor och citat.
 • Marc O'Polo - Vit Label DRESS MODERN STYLE PIPING - Fodralklänning - strong scarlet,: det här är ett resultatbaserat prov. Till exempel: Vilken typ av elev är du?
 • Kaffe AMBER TUNIC - Tunika - heather,:Saucony DXN TRAINER VINTAGE - Sneakers - vit/blå,Ett prov där du kan utvärdera dina användares kunskapsnivå. Testa om de verkligen har förstått kursinnehållet.
 • GANT ICON HODDIE DRESS - Vardagsklänning - evening blå,: Övning ger färdighet. Sätt in övningsfrågor mellan dina bildspel för att engagera dina användare och få dem tänka på ditt innehåll.


När du klickar på "Lägg till bildspel" så kommer du kunna lägga till olika typer av bildspel

ONLY ONLMUNICH CARDIGAN - Kofta - dark grå,

När du lägger till ett bildspel så kommer du ha olika alternativ att välja mellan. Om du t.ex. väljer att lägga till en övningsfråga så kan du välja mellan ett flertal olika typer av frågor.

Nature Nät för klätterväxter grön 1x10 m 6030429,

Vi kommer att dyka lite djupare in på varje bildspelstyp i de följande bildspelen :)

Minimum BOTILDA - A-linjekjol - purple potion,

De flesta kurser börjar med ett bildspel med innehåll. Bildspel med innehåll kan innefatta de följande elementen:

 • Text
 • Bilder
 • Videor
 • Citat
 • Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND UND VINTAGE-WASCHUNG 01476906 - Jeans slim fit - light blå,

Detta tillåter dig att snabbt skapa det bästa inlärningsmaterialet till dina användare.

Till exempel så är det nuvarande bildspelet i den här kursen ett bildspel med innehåll. Vi visar dig hur de olika typerna av innehåll ser ut. Det du läser just nu är naturligtvis text-elementet.

Om du har för mycket text så kan lärandet bli lite tråkigt. Då kan du lägga till bilder till din text, så här...

Voice over: "Okej. Det här med att en bild hoppar fram är bara möjligt i kursen, inte i den här steg för steg-guiden i vår Hjälp-sektion."

När du har mycket text så kan det förbättra innehållet om du markerar delar av texten. Vi har byggt citat-elementet för detta syfte.

Kronstadt JOHAN EXOTIC - Skjorta - forest/röd,

I nästa bildspel så ska vi lära oss hur du lägger till ett prov till din kurs!

Esprit Piké - bordeaux röd,

De flesta kurser har ett eller flera prov. En typisk kurs har bildspel med innehåll och ett prov i slutet. Med kursskaparen från Easy LMS så kan du:

 1. Lägga in prov i vilken del av kursen som helst
 2. Sätta en gräns för att få godkänt på kursen

Först lägger vi till ett prov till kursen. Du gör detta genom att gå till "Läroplan"-fliken och lägga till ett Superdry MIT FARBSPRITZER-PRINT - T-shirt med print - vit,-bildspel:

Nu kan du välja mellan att skapa ett prov, eller välja ett om du redan har skapat det.

Att skapa och hantera dina prov gör du under ONLY Jeans Skinny Fit - dark blå denim,-fliken. Det här arbetsflödet har flera fördelar:

Only & Sons ONSAVI CARROT - Jeans Taperöd Fit - dark blå denim,

 • Du kan återanvända dina prov i flera kurser. 
 • Att sätta upp prov kan kräva specifika regler gällande tilldelning av poäng, förklaringar, krav för godkänt, frågebank, etc.

För nuvarande så kan vi anta att du redan har skapat ett prov som vi kallar "Slutprov" och att vi ska lägga till det i kursen.

Välj bara ett prov och klicka på spara!

 Du kan se ett flertal alternativ här:

Glas - Poeme Anis,

 • Lora Bordlampa 1L Blå/Vit, Du kan välja om du vill visa startsidan på provet. Om du väljer att inte göra det så kommer provet börja direkt med den första frågan. Om du har ett tidsbegränsat prov så rekommenderar vi att du visar startsidan så att användaren vet att han påbörjar provet.
 • Julgranskula Grön Anton, det här kommer antingen att visa resultatsidan i slutet på provet, eller övergå till nästa bildspel direkt
 • Poster - But first coffee No.20 40x50cm, Om en användare inte får tillräckligt med poäng för att få godkänt så kommer han/hon ej kunna gå vidare till nästa bildspel i provet
 • Edge taklampa, Koppar, Om en användare inte får nog med poäng för att få godkänt på provet inom de max antal försök som erbjuds, så kommer han/hon blir omdirigerad till slutsidan av kursen (varianten för icke godkända resultat).

Nästa bildspel i den här kursen kommer att visa ett kort prov på tre frågor. Vi kan inte visa det här, men gå gärna till kursen.

Alga Utan tvekan Qube,

Och nu, det sista steget: att dela din kurs med dina användare.

Det finns fyra sätt att ge användare tillgång till din kurs.

Orbeez | Vatten Kristaller ca. 1800 Kulor, Du kan dela en direktlänk till testet.

Multicopter-12V billaddare DJI Part 11 Passar till DJI Mavic 2 1 st, Du kan integrera testet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som man integrerar en YouTube-video på ens egen hemsida).

Under "Publicera & dela"-fliken till vänster om din kurs så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt test.

På fliken "Publicera" så hittar du både URL:et och inbäddningskoden som du kan använda för att publicera din kurs.

KÄRLEKSPAR FIGUR I STEN - Höjd: 76 cm - Vikt: 31 kg, Du kan använda tjänsten "endast inbjudan" för att på ett säkert sätt bjuda in en utvald grupp av användare. Det här används oftast för e-utbildningar inom företag. Du hittar tjänsten under fliken "Wiha Kombinationstång Industrial 200 mm Z 02 0 02,".


Sätt din användarhantering till "endast inbjudan" för att bjuda in användare till din kurs på ett säkert sätt.

Autoportrait,Amedeo Modigliani,60x40cm, Sist men inte minst så kan du exportera en SCORM-fil och lägga till den i din utbildningsplattform. Vi rekommenderar inte detta eftersom SCORM-standarden är utdaterad och har begränsningar gällande data-överföring. Men om du gillar old-school så är det ändå möjligt.

Dela nu din splitternya kurs med dina användare på det sätt som passar dig bäst!

Vit frostad fönsterfilm helt utan klister med måtten 200 x 90 centimeter. Fönsterfilmen hindrar insyn och samtidigt är ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med denna modell i snyggt grått frostat/suddigt utförande skapar du en väldigt trivsam inomhusmiljö på några minuter.

Denna produkt har inget klister på baksidan utan fäster ”statiskt” på fönstrets insida, vilket gör den enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart helt utan att skadas eller lämna några märken på fönstret. Eftersom fönsterfilmen inte har något klister är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd med passningen. Enkla instruktioner medföljer. Det går helt enkelt inte att misslyckas!

Top Shots Shotglas,

Grattis! Du har nu satt upp din första kurs. Det är fortfarande ganska grundläggande, men med denna grund så kommer du kunna börja lägga till mer avancerade grejer som automatisk certifiering, integrationer, etc.

Kontakta våra supportgurur om du har fler frågor. Och du kan börja skapa dina kurser när som helst genom att registrera dig på www.easy-lms.com

Lycka till!

Jan

Grundare av Easy-LMS

Poster Man med paraply, 50x70 cm,

Kolla in kursen och låt oss veta om du har några frågor eller anmärkningar!
https://www.easy-lms.com/how-to-create-an-online-course/course-11448

Fönsterfilm Fönsterfilm Fönsterfilm Frostad Vit (200 x 90 cm) 38c3aa

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt

vidaXL Staket grind 100 x 100 cm Trä,

Home